CCI LEIDINGSYSTEMEN OVERGESTAPT OP LED VERLICHTING

In de zomer van 2017 is CCI Leidingsystemen in de productie op Moerdijk overgestapt van TL verlichting naar LED verlichting. Met deze stap neemt ook CCI Leidingsystemen haar verantwoordelijkheid in duurzaam ondernemen! Led is energiezuinig en gaat veel langer mee. Deze overstap past dan ook volledig in ons Veiligheid- Milieu- en Duurzaamheidsbeleid want we besparen nu 71 % aan energie- en onderhoudskosten ten opzichte van de traditionele verlichting bij een hogere lichtopbrengst op de werkvloer. Deze grote energiebesparing zal uiteindelijk resulteren tot een aanzienlijke CO2– reductie van circa 50 Ton per jaar.

De reacties van onze medewerkers zijn onverdeeld positief. De lichtopbrengst per m2 is duidelijk veel groter t.o.v. de traditionele verlichting. (2 keer zoveel!) Daarnaast geeft het licht een veel helderder en rustiger beeld. CCI leidingsystemen vind dit belangrijk omdat dit zal bijdragen aan haar veiligheids- en kwaliteitsdoelstellingen.

Naast de productiehallen zullen in de nabije toekomst ook de kantoren worden voorzien van LED verlichting.