Over CCI Leidingsystemen

CCI Leidingsystemen is een bedrijf onder de rook van Rotterdam en Antwerpen wat al sinds jaar en dag is gevestigd op het Industrieterrein Moerdijk. Wij zijn nog steeds een familiebedrijf en zijn daar trots op! De familie Beck is met 2 generaties vertegenwoordigd binnen CCI. Dhr. Bertus Beck, directeur en mede oprichter van CCI Leidingsystemen, is een ondernemer in hart en nieren en  is een begrip binnen de leidingwereld. Zijn zoon is werkzaam op het bedrijfsbureau. Bij ons zijn de interne lijnen kort en daardoor kunnen wij onze klanten snel en adequaat van dienst zijn. Binnen CCI bestaat er geen “9 tot 5” mentaliteit, wij zijn gewend om “aan te pakken” en wij zijn gewend om verantwoordelijkheid te nemen.

Wij zijn begin jaren 80 begonnen in Nederland met het aanbrengen van cementlining (cementeren)  in stalen leidingsystemen. Wij waren hierin uniek. Onze naam is hieruit zelfs ontstaan; Cementlining Constructie International (CCI) Wij hebben dit productieproces weten te verfijnen en optimaliseren.  Onze klanten bevinden zich over de hele wereld.

Naast het cementeren heeft CCI zich ook toegelegd in het produceren van prefab stukken, appendages en spoolbouw.

Sinds  2001 is CCI Leidingsystemen ook leverancier van Glasvezel Versterkte Kunststof (GVK) producten.  

Door met CCI in zee te gaan bent u verzekerd van transparantie, betrokkenheid en natuurlijk ook vakmanschap. Door een breed pakket aan leidingsystemen aan te bieden kunnen wij voor u een passende oplossing bieden op het gebied van o.a. drinkwater- riool/ afvalwater- proceswater- bluswater- en koelwaterleidingen.