Nieuwbouw gemaal Noord-Linschoten

Aannemingsbedrijf G. van der Ven uit Brakel is in februari 2018, in opdracht van het Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden, begonnen aan de nieuwbouw van het gemaal Noord-Linschoten. De directie wordt gevoerd door Sweco Nederland B.V.

Het project betreft de nieuwbouw van het gemaal en na realisatie de sloop van het oude gemaal. Het werk is multidisciplinair en wordt uitgevoerd in twee fases. CCI Leidingsystemen heeft de opdracht gekregen om het leidingsysteem te gaan leveren. De leverantie bestaat onder anderen uit drie stalen uitstroomleidingen DN 600. Één stalen uitstroomleiding is verbonden met een vispassage.

Vanwege de plaatselijke grondslag heeft men gekozen om de leidingen te voorzien van pendelstukken. Deze pendelstukken (zes stuks) worden ook door CCI Leidingsystemen geleverd. De leidingen zijn aan de buitenkant voorzien van een epoxy-coating. Het prefabricagewerk wordt uitgevoerd in onze fabriek. CCI neemt na leverantie ook gedeeltelijk de montagewerkzaamheden voor haar rekening.

 

Projectgegevens

Opdrachtgever
Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden

Aannemer
G. van der Ven BV Aannemingsbedrijf

Uitvoeringstermijn
Februari 2018 tot maart 2019

Extra gegevens
3 x persleiding Ø 600

Vragen?

Meer projecten uit de categorie stalen leidingsystemen